Voetbal4u.com

Italië ‘Matthijs de Ligt heeft dezelfde honger als Ronaldo’

Matthijs de Ligt heeft nog niet zijn vorm weten te vinden die hij vorig jaar liet zien. Toch maakt Ajax-directeur Edwin van der Sar zich geen zorgen over hem.

Bij ESPN zegt de algemeen directeur van Ajax: “Nee, het is niet verrassend. Hij is twintig en was geweldig bij Ajax. Onze captain, onze rots in de branding, maakte veel belangrijke goals, hield veel goals tegen… Ik was 28 of 29 toen ik naar Juventus ging en heb dezelfde route afgelegd. In Italië is het verdedigen zeker anders dan bij Ajax. Dus natuurlijk, hij moet zich aanpassen.”

Van der Sar gaat verder: “Matthijs kwam naar Ajax toen hij acht of negen was en zijn dorp ligt op vijf kilometer van het trainingscomplex. Hij is zijn hele leven bij Ajax geweest, dus om dan te vertrekken…” Hij heeft echter alle vertrouwen dat het goed komt: “Zijn wil om de beste ter wereld te worden, die heb ik maar bij een paar spelers gezien. Eén van die spelers zit nu met hem in één team: Cristiano Ronaldo. De Ligt heeft dezelfde mentaliteit en honger om elke training beter te worden.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.