Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Marc Overmars staat open om Thomas Muller binnen te halen’

In de afgelopen jaren verraste Marc Overmars met het binnenhalen van een aantal geroutineerde spelers. Zo werden Dusan Tadic en Daly Blind bijvoorbeeld binnengehaald. Maar ook  een speler zoals Thomas Muller die bij Bayern Munchen op een zijspoor is beland zou welkom zijn.

Müller heeft aangegeven open te staan voor een vertrek van Bayern München. Volgens Overmars past de middenvelder annex aanvaller uitstekend in München, hij noemt hem tegenover Sportbuzzer zelfs het ‘DNA van de club’, maar bij een eventuele transferwens wil Ajax zeker meedenken. “Hij mag me bellen en dan is hij altijd welkom bij Ajax.”

Bayern heeft aangegeven dat een transfer van Müller op dit moment onbespreekbaar is. Beide partijen zouden al een goed gesprek hebben gevoerd, maar de dertiger heeft wel duidelijk gemaakt dat hij niet langdurig op de bank wil zitten. Een transfer in 2020 blijft dus een optie, al dan niet naar Ajax.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.