Voetbal4u.com

Spanje ‘Barcelona neemt beslissing over Donyell Malen’

Volgens de Spaanse sportkrant Sport heeft FC Barcelona besloten dat Donyell Malen goed genoeg is voor de club.De kersverse international van het Nederlands elftal siert vandaag de voorpagina van het bovengenoemde dagblad.

Het medium schrijft dat de Catalanen hard op zoek zijn naar iemand die Luis Suárez op termijn kan vervangen en daarbij zijn ze klaarblijkelijk uitgekomen bij Malen. Scouts van de regerend landskampioen van de Primera División zouden alle wedstrijden van PSV dit seizoen bekeken hebben en de talentenjagers hebben naar verluidt geoordeeld dat de aanvaller het niveau van Barça wel aan zou kunnen.

De Eindhovenaren namen Malen voor een zacht bedrag over van de Premier League-topclub Arsenal en kunnen nu een megawinst maken op hun voetballer. Het gerucht gaat namelijk dat de spits minimaal 55 miljoen euro moet kosten… wordt dat bedrag daadwerkelijk betaald, dan verwordt Malen tot de duurste speler van PSV aller tijden. Op dit moment staat dat record nog op naam van Hirving Lozano, die voor 36 miljoen euro naar het Italiaanse Napoli verhuisde.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.