Voetbal4u.com

Italië ‘Matthijs de Ligt krijgt duidelijk signaal van Juve-trainer’

Matthijs de Ligt ligt bij Juventus behoorlijk onder vuur en de interlandperiode heeft daar geen goed aan gedaan. Toch hoeft de mandekker niet voor zijn plek te vrezen bij ‘De Oude Dame’.

Juventus-coach Maurizio Sarri lijkt namelijk niet van plan om De Ligt te slachtofferen. Het is natuurlijk nog vroeg in de week, maar La Gazzetta dello Sport heeft de Oranje-international opgenomen in de vermoedelijke opstelling voor het komende competitieduel met Bologna. Hij vormt waarschijnlijk toch weer een duo met Leonardo Bonucci.

De Italiaanse sportkrant rekent ondanks een sterk optreden tegen Inter niet op een basisplaats voor Paulo Dybala. De tweemansvoorhoede zal waarschijnlijk weer bestaan uit Gonzalo Higuaín en sterspeler Cristiano Ronaldo.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.