Voetbal4u.com

‘Ajax kan hem betalen, maar dan moet Ziyech eerst vertrekken’

Calvin Stengs is momenteel ‘hot’ in Nederland. De vleugelspeler is wekelijks één van de uitblinkers en de topclubs houden zijn verrichtingen nauwlettend in de gaten. Ook Ajax zou interesse in hem hebben.

Als Stengs een keer gaat vertrekken bij AZ, ziet Bruggink maar één mogelijke vervolgstap. “Ajax is de enige club die Calvin Stengs zou kunnen betalen”, zegt hij bij Voetbalpraat op FOX Sports. “Als het moment er zou komen dat Hakim Ziyech weg zou gaan, is Stengs de ideale jongen die op die plek zou kunnen gaan spelen.”

Bruggink ziet wel een struikelblok. “Je weet ook wat AZ allemaal vraagt voor zijn spelers”, aldus de analist, die aan de andere kant verwacht dat Ajax binnen afzienbare tijd weer flink gaat cashen. “Ziyech is een speler waarvoor op dit moment de hoofdprijs moet worden betaald, dus die zal dan eerst weg moeten gaan.”

“Dan ontstaat er een totaal andere situatie voor Stengs. Dan heb je een prijskaartje om je nek, móét je het bij Ajax laten zien in de Champions League en móét je in het Nederlands elftal gaan spelen”, besluit Bruggink. Stengs ligt tot medio 2023 vast bij AZ.



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *