Voetbal4u.com

Eredivisie ‘AZ wil Calvin Stengs niet verkopen aan Ajax of PSV’

Zowel Ajax als PSV kijken met interesse naar de ontwikkelingen van de spelers van AZ. Zo zijn Myron Boadu, Teun Koopmeiners en Calvin Stengs interessante spelers geworden voor de topclubs in Nederland. AZ wil echter niet meewerken aan overstap.

Brian Wijker, journalist van het Noordhollands Dagblad, schrijft via zijn Twitter-kanaal: “AZ hoopt het gat te verkleinen, dát is de reden dat ze liever niet meer aan Ajax en PSV verkopen. En geef ze eens ongelijk.”

Feyenoord lijkt sowieso al geen optie meer. “Ik zou de laatste vijftien jaar onder de loep nemen. Dan kun je constateren dat er van een gat tussen Feyenoord en AZ al nauwelijks meer sprake is. Maar eens of oneens: lijkt me enkel goed dat je als subtopper ambities hebt en geen genoegen neemt met een vierde plek.”

Wijker vindt niet dat Ajax te ver is weggelopen om deze ambitie te vergeten. “Ajax is goed op weg, maar er is nog niets structureel. Net als dat dut bij AZ in NL nog niet zo is. Zelfde verhaal. Maar wat wil je dan? Dat andere clubs zich bij de Ajax-heerschappij neerleggen en niet hogerop willen, omdat het niet reëel is? Vast goed voor de competitie.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.