Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Manchester United biedt een fortuin op deze Ajax-speler’

Manchester United draait dit seizoen ongekend slecht en het is dan ook de verwachting dat ze in de winter gaan smijten met transfersommen. Zo hebben ze ook een speler van Ajax op het oog. Donny van de Beek moet namelijk de gelederen komen versterken.

Vooral oefenmeester Ole Gunnar Solskjaer zou achter de schermen aandringen op de komst van de genoemde Ajacied, die óók gevolgd wordt door Real Madrid en Liverpool. De Reds zouden in de voorbije zomertransferwindow al geïnformeerd hebben bij directeur voetbalzaken Marc Overmars, maar kregen op dat moment naar verluidt te horen dat Van de Beek 80 miljoen euro moest kosten… waarna ze toch maar afhaakten.

Volgens de laatste berichten moet Van de Beek liefst 112 miljoen euro kosten, maar het is hoe dan ook onwaarschijnlijk dat hij in de winter al vertrekt uit de Johan Cruijff ArenA. Dat wil hij namelijk helemaal niet. Onlangs zei hij nog: “Ik speel het hele seizoen hier, ik maak bij Ajax dit jaar af. Dat geeft mij duidelijkheid en rust. Wat er daarna gebeurt, zie ik wel. Of ze dat in Madrid ook weten? Zeker, iedereen weet dat.” Zijn standpunt zou echter kunnen veranderen als het grote geld om de hoek komt kijken.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.