Voetbal4u.com

Engeland Sergio Aguero wederom in aut-ongeluk: ‘Range Rover in de prak’

Sergio Aguero is gisteren berokken geraakt bij een auto ogeluk. Zelf is hij ongedeerd gebleven maar zijn Range Rover ligt in de prak.

Agüero was op weg naar de training van Manchester City toen het ongeval plaatsvond. Sky Sports meldt dat het om een ‘minor prang’ gaat: de Argentijnse spits meldde zich uiteindelijk op het trainingsveld en hoefde niet onderzocht te worden door de medische staf. Zijn inzetbaarheid tijdens de wedstrijd tegen Crystal Palace van zaterdagmiddag lijkt dan ook niet in gevaar te komen. Agüero lijkt zijn Range Rover echter niet meer te kunnen gebruiken. Onder meer The Daily Star en The Daily Mail hebben woensdag foto’s gedeeld van het autowrak.

Het is niet de eerste keer dat de Argentijn betrokken is bij een verkeersongeval. In september 2017 bezocht hij een concert in Amsterdam en botste de taxi waarin hij zat tegen een paal. Agüero was toen kortstondig uit de roulatie met een ribblessure.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.