Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Flinke tegenvallers dreigen voor Chelsea in clash tegen Ajax’

Aankomende week speelt Chelsea in de Champions League tegen Ajax. Trainer Frank Lampard heeft heel wat te puzzelen want in zijn ploeg zijn nogal wat twijfelgevallen.

N’Golo Kanté sukkelt bijvoorbeeld al een tijdje met een vervelende spierblessure en is nog steeds niet helemaal wedstrijdfit. Vermoedelijk gaat de aankomende competitiewedstrijd van de Blues (tegen Newcastle United) sowieso aan zijn neus voorbij. De Fransman wordt klaargestoomd voor het belangrijke duel in Amsterdam, aldus de Engelse media, maar het is niet helemaal zeker dat hij dat ook daadwerkelijk gaat halen.

Mateo Kovacic komt op zijn beurt net terug van een blessure en hij zou wel in actie kunnen komen tegen de Magpies. Vervolgens zou de Kroaat echter last kunnen krijgen van een reactie… Centrumverdediger Andreas Christensen gaat de wedstrijd tegen Ajax sowieso niet halen: hij kampt namelijk met een hamstringblessure. Linksback Emerson is wel weer volledig fit.

Lees MeerLaat een reactie achter

Your email address will not be published.