Voetbal4u.com

Eredivisie Feyenoord-mandekker: ‘Het is fantastisch om zoveel steun te krijgen van de supporters’

Edgar Ie is tevreden bij Feyenoord. De mandekker wordt voor een seizoen gehuurd en geniet van de support van de fans. Het geeft veel voldoening als je bij een club komt en de fans houden van je. Het is echt fantastisch.”

Dat hij geen Nederlands en nauwelijks Engels spreekt vindt de verdediger geen probleem. “Op het veld hoef je dezelfde taal niet te spreken. Je snapt elkaar met gebaren”, zo geeft hij aan.

Of hij na dit seizoen ook bij Feyenoord blijft weet Ié niet. “Ik weet niet hoe de toekomst eruit ziet. Ik moet gewoon hard werken en laten zien wat ik kan. Daar gaat het allemaal om. Toewijding. Inspanning. Goed spelen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.