Voetbal4u.com

Champions League ‘Chelsea krijgt grote dreun te verwerken in aanloop naar duel met Ajax’

Vanavond staat de kraker tussen Ajax en Chelsea op de kalender in de Johan Cruijff ArenA. In aanloop naar dat duel hebben de Londenaren een grote dreun te verwerken gekregen.

N’Golo Kanté stond een tijdje langs de zijlijn met verschillende blessures, maar de Londenaren hadden goede hoop dat hij op tijd klaargestoomd kon worden voor het duel in de Johan Cruijff ArenA. Volgens de krant Express is dat echter niet gelukt: de Franse controleur zou niet in de basisopstelling kunnen beginnen, waardoor Jorginho op nummer zes begint, achter Matteo Kovacic en Mason Mount (oud-Vitesse).

Oefenmeester Frank Lampard kan tegen Ajax óók niet beschikken over Andreas Christensen en Ruben Loftus-Cheek, waar het zeer onwaarschijnlijk is dat Antonio Rüdiger en Emerson Palmieri in actie kunnen komen. De 21-jarige centrumverdediger Fikayo Tomori krijgt daarom een basisplaats naast Kurt Zouma. Voorin heeft Lampard wel keuzes genoeg: Pedro, Christian Pulisic, Olivier Giroud en Michy Batshuayi zitten op de bank ten faveure van Callum Hudson-Odoi, Tammy Abraham en Willian.

Verwachte opstelling Chelsea: Kepa; Azpilicueta, Tomori, Zouma, Alonso; Jorginho, Kovacic, Mount; Willian, Abraham, Hudson-Odoi.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.