Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord gaat zich in de winterstop melden bij Europese grootmachten’

Volgens journalist Valentijn Driessen gaat Feyenoord zich deze winter melden bij Europese topclubs voor versterking. De nieuwe technisch directeur Frank Arnesen zou azen op talenten van clubs van dat kaliber.

In de voetbalpodcast van De Telegraaf opent Mike Verweij optimistisch. “Mensen zeggen dat er geen eer valt te behalen bij Feyenoord, maar je kunt ook zeggen dat je het niet heel veel slechter kunt doen. Alles wat je doet is goed. Arnesen zal zich op de volgende transferperiodes moeten richten.”

“Hij zal misschien wel goede spelers van bepaalde grote topclubs halen”, haakt Driessen in. “Goedkoop huren misschien, want die contacten heeft hij wel”, beaamt Verweij. Driessen tot slot: “Dat zal deze winterstop moeten gebeuren, ja.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.