Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Hakim Ziyech gaat in 2020 toch nog zijn droomtransfer maken’

Afgelopen zomer liet Hakim Ziyech de clausule in zijn contract dat hij voor 30 miljoen euro mocht vertrekken schrappen. Hij is daardoor een stuk duurder geworden maar dat zal sommige clubs niet afschrikken.

Volgens The Sun overweegt Manchester United de belangstelling volgend jaar te concretiseren. De Engelse topclub is dringend op zoek naar creativiteit. De naam van Ziyech staat al langer met rood omcirkeld op Old Trafford, maar het Britse medium schrijft dat de interesse ‘aan en uit’ is geweest.

Nu schrijft het boulevardblad: “De 26-jarige Marokkaan was de afgelopen achttien maanden sensationeel in Amsterdam en zou de volgende ster kunnen worden die andere oorden opzoekt. Ajax is Frenkie de Jong, Matthijs de Ligt en anderen al kwijtgeraakt, maar waren dankbaar dat Ziyech wel is gebleven.”

“Maar het is juist een kwestie van tijd, dat voel je. Ziyech heeft met zijn creatieve ingevingen aan de lopende band goals en assists geproduceerd. Deze week gaf hij nog een assist tegen Chelsea op Quincy Promes in de Champions League, maar deze goal werd controversieel afgekeurd door de VAR. Maar bovenal was Ziyech de sleutelspeler die Ajax vorig seizoen naar de halve finales van de Champions League leidde”, aldus The Sun.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.