Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Zakaria Labyad wees transfer naar Groningen af’

De afgelopen transferperiode probeerde Ajax wat spelers te verkopen. Zo was er ook de mogelijkheid om Zakaria Labyad van de hand te doen want FC Groningen toonde interesse in hem.

In het FOX Sports-programma De Eretribune onthulde de AD-journalist Freek Jansen dat FC Groningen in de laatste week van de transferperiode nog interesse toonde. Ajax wilde best meewerken, maar de speler zelf weigerde in te gaan op deze aanbieding. Het gevolg is dat hij nu tussen wal en schip zit.

Immers: Ajax-trainer Erik ten Hag doet nauwelijks een beroep op de speler die hijzelf graag naar Amsterdam wilde halen. Labyad mag tegelijkertijd niet uitkomen voor Jong Ajax, waardoor hij dit seizoen nauwelijks nog minuten kan maken.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.