Voetbal4u.com

Andre Onana doet transferonthulling na Ajax-Feyenoord

Afgelopen zomer besloot doelman Andre Onana om Ajax trouw te blijven. Dit is best opmerkelijk omdat ploegen als Paris Saint-Germain en FC Barcelina hem wilde inlijven.

In gesprek met De Telegraaf bevestigde de doelverdediger: “Zij hebben zich de afgelopen transferperiode bij mijn zaakwaarnemer (Albert Botines, red.) gemeld. Dat klopt.”

Daar voegde hij echter snel aan toe: “Maar ik focus me nu op Ajax. Voor mij was het belangrijk om nog één jaar te groeien als keeper en als persoon.” Onana ondertekende zelfs een nieuw contract in de Johan Cruijff ArenA: “Dat was het beste voor mij. Spelen, spelen en nog eens spelen.” In de zomer van 2020 vindt de belangrijke Ajacied het vermoedelijk wel het juiste moment om naar de Europese top te vertrekken. Volgens het medium Transfermarkt vertegenwoordigt hij inmiddels een waarde van liefst 35 miljoen euro, waarmee hij een van de duurste spelers van Ajax is.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *