Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Jan Vertonghen bezorgt Ajax een grote teleurstelling’

Jan Vertonghen is in Amsterdam nog steeds een grote held. De mandekker verruilde jaren geleden Ajax voor Tottenham Hotspur en men hoopte dat hij zijn carriere bij zijn oude liefde zou gaan afsluiten. Mogelijk komt hier niets van terecht.

De Belgische centrumverdediger beschikt over een aflopend contract bij Tottenham Hotspur en het lijkt er niet op dat deze verbintenis verlengd zal worden. Een uitgelezen moment om hem terug te halen naar Amsterdam voor directeur voetbalzaken Marc Overmars? Misschien, maar The Guardian denkt dat er nog een toptransfer in het vat zit voor de routinier.

Het Italiaanse Internazionale zou namelijk al in contact staan met zijn management. Oefenmeester Antonio Conte ziet Vertonghen als zeer welkome versterking en daarom zou de centrumverdediger een driejarig contract kunnen ondertekenen in het Giuseppe Meazza. In de maand april van het aankomende kalenderjaar wordt de international van de Rode Duivels al weer 33 jaar oud. Tel daar vervolgens drie jaar bij op… en het is toch zeer onwaarschijnlijk dat Ajax nog in zee gaat met een voetballer van 36.

 

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.