Voetbal4u.com

Jupiler League VANAVOND: Zulte Waregem – Club Brugge (Pro League 30-10-2019)

Vanavond om 20.30 uur staat de wedstrijd tussen Zulte Waregem en Club Brugge op de kalender. Beide ploegen zullen hun beste spel willen tonen om zo de drie punten binnen te halen. Wie denk jij dat deze pot gaat winnen? Volgens de bookmaker Unibet.BE is Club Brugge de favoriet om deze wedstrijd te winnen maar de bal blijft natuurlijk rond.

Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier beleven? WED dan en KIJK LIVE naar deze pot via Unibet.BE! Zij hebben de rechten om alle wedstrijden uit de Jupiler Pro League en Proximus League rechtstreeks uit te zenden via de website! Dus ook van deze match! Het enige dat je hoeft te doen is hier een accountje aanmaken en te zorgen voor een positief saldo! Daarnaast verdubbelen ze ook de winst die je pakt op je eerste weddenschap!

De notering van Unibet.BE voor deze wedstrijd:

  • Zulte Waregem wint: 5,60
  • Gelijkspel: 4,60
  • Club Brugge wint: 1,52

Klik nu hier om je in te schrijven en WED en KIJK LIVE naar deze pot via Unibet.BE!Laat een reactie achter

Your email address will not be published.