Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Spurs wil in de winter Andre Onana gaan beroven van Ajax’

Tottenham Hotspur wil in de winter gaan toeslaan bij Ajax. Zo hebben ze een oogje op doelman Andre Onana. Dit weten Engelse media te melden.

Hugo Lloris kampt momenteel met een zware elleboogblessure en komt dit kalenderjaar niet meer in actie. Paulo Gazzaniga neemt de honneurs waar in Londen, maar de Argentijnse international voldoet toch niet helemaal. Daarom zijn de Spurs op zoek naar een nieuwe doelverdediger, waarbij de naam van Onana klaarblijkelijk op nummer één staat op het verlanglijstje van oefenmeester Mauricio Pochettino.

Het lijkt zeer onwaarschijnlijk dat Overmars in de winterstop ‘ja’ zegt tegen een bod uit de Premier League, maar de Engelse media verzekeren dat er te praten valt bij een aanbieding van minimaal 35 miljoen euro. Of dat klopt is natuurlijk een tweede.

In de afgelopen zomer kon de Kameroener al verkassen, want Paris Saint-Germain, dat uiteindelijk voor Keylor Navas van Real Madrid koos, en FC Barcelona klopten aan bij zijn zaakwaarnemer… “Ze wilden mij terughalen. Het is mijn huis, ik ben onderdeel geweest van die club, dat blijf je dan ook de rest van je leven. Maar het was niet het goede moment om terug te keren, misschien gebeurt het wel nooit. Maar deze zomer zag ik er geen heil in.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.