Voetbal4u.com

‘Bayern Munchen ziet in Erik ten Hag perfecte kandidaat als opvolger Kovac’

Bayern Munchen heeft afscheid genomen van trainer Niko Kovac en moet nu opzoek naar een nieuwe oefenmeester. Erik ten Hag is in ieder geval een belangrijke kandidaat voor ze. Dat meldt het Duitse Sky Sport. Ajax zal echter niet meewerken aan een tussentijds vertrek van de 49-jarige Tukker.

Na het ontslag van Kovac rijst de vraag wie de Kroaat moet opvolgen in de Allianz Arena. Ten Hag lijkt de ‘heißeste Kandidat’ te zijn. Het Duitse Sky Sport heeft vernomen dat er al contact is geweest via tussenpersonen. Probleem is dat de Ajax-trainer naar alle waarschijnlijkheid geen stap maakt zolang het seizoen loopt.

Een samenwerking vanaf de zomer van 2020 ligt daarom voor de hand. Dat zou betekenen dat Bayern een tussenpaus moet aanstellen om het seizoen tot een goed einde te brengen. Onder meer de 74-jarige Jupp Heynckes wordt genoemd. Hij boekte twee keer eerder grote successen als interim-trainer van Bayern.

 

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *