Voetbal4u.com

Spanje ‘Barcelona wil stoppen met Valverde en Ronald Koeman aanstellen’

De clubleiding van FC Barcelona zou hebben besloten om niet langer door te gaan met trainer Ernesto Valverde. En volgens het medium MARCA is Ronald Koeman de perfecte kandidaat om hem te gaan opvolgen.

De grote Spaanse sportkrant schrijft dat Valverde niet op een contractverlenging hoeft te rekenen. De trainer van Barça ligt onder vuur, omdat de prestaties dit seizoen vooralsnog behoorlijk tegenvallen. Zijn contract loopt komende zomer af en dus lijkt een wisseling van de wacht in de maak.

MARCA schrijft dat Koeman ‘de eerste optie’ is voor de hoge heren in Camp Nou. De krant bevestigt het verhaal van Mundo Deportivo dat er meerdere namen op het lijstje staan, maar benadrukt dat de bondscoach van het Nederlands elftal wel degelijk bovenaan staat.

Aangezien Koeman over een speciale ‘Barça-clausule’ in zijn contract met de KNVB beschikt lijkt vrijwel niets een eventuele samenwerking nog in de weg te staan…

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.