Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Andre Onana nadrukkelijk op de radar bij twee topclubs’

Ajax-doelman mag zich vanwege zijn goede prestaties in de belangstelling heugen van twee topclubs uit Europa. Het gaat om Tottenham Hotspur en Paris Saint-Germain. Dit weet het medium Voetbal International te melden.

“De goalie heeft zich nadrukkelijk in de kijker gekeept bij onder meer Paris Saint-Germain en Tottenham Hotspur”, aldus VI. “Het is afwachten hoe Ajax zich nu in de onderhandelingen gaat opstellen als een club zich concreet meldt voor de 23-jarige Kameroener. Eerder wees Ajax geïnteresseerde partijen in een vroeg stadium de deur. Onana liet in de zomer ook weten sowieso nog een seizoen in Amsterdam te willen spelen.”

“Als Ajax na het huidige seizoen wel besluit mee te werken aan een transfer, dan kan het de hoofdprijs vragen. In maart van dit jaar ging Onana akkoord met een contractverlenging tot medio 2022. De Amsterdammers kunnen zich verheugen op een enorme winst. Ruim vier jaar geleden werd driehonderdduizend euro betaald voor de keeper die werd weggekocht bij Barcelona”, zo klinkt het.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.