Voetbal4u.com

Eredivisie Dusan Tadic moest gisteren minutenlang door de perschef worden gekalmeerd

Wat een Champions League-avondje gisteren voor Ajax. De Amsterdammers kwamen met 1-4 voor bij Chelsea maar toen kregen ze twee rode kaarten gepresenteerd. Het werd uiteindelijk 4-4 en daar moesten de Amsterdammers nog blij mee zijn ook. Dusan Tadic was tijdens het moment van de rode kaarten ongekend kwaad. Hij moest minutenlang gekalmeerd worden door de perschef.

Verslaggever Wytse van der Goot van Veronica onthult: “Tadic hoort na de wedstrijd naar mij toe te komen, want we zijn rechthouder, dus dat mag: we mogen een interview op het veld doen. En hij stond heel erg lang met de perschef van Ajax te praten, die hem echt moest kalmeren. Die stond echt te gebaren van: oké, rustig, rustig, rustig. Daarom begon ik ook met de vraag: je bent ontzettend boos, hè?”

Hij vervolgt: “Toen was hij wel ietsjes gekalmeerd, maar hij was nog steeds echt woest. Omdat Ajax zich volledig richt op die dubbele rode kaart natuurlijk en ze vinden dat ze daar genaaid zijn, op meerdere manieren. Nou ja, daar kan je natuurlijk ook een paar uur over vullen…”

Vervolgens kreeg hij Erik ten Hag voor zijn camera: “Dat duurde eventjes, omdat hij wat beelden aan het terugkijken was. Die was ook boos natuurlijk. Kijk, Ajax vindt dat ze genaaid zijn door de scheids. Daar valt misschien wel wat voor te zeggen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.