Voetbal4u.com

Eredivisie Dick Advocaat laat zich zeer duidelijk uit over Ajax

Dick Advocaat is sinds een week de nieuwe trainer van Feyenoord. Hij nam het stokje over van Jaap Stam die zijn contract inleverde. De kleine generaal laat zich uit over de aartsrivaal Ajax.

Zo was onder de indruk van de Amsterdammers, die gisteren met 4-4 gelijk speelden bij Chelsea. “Ze spelen geweldig. Als je ziet hoe makkelijk dat gaat, het lijkt bijna vanzelf te gaan. Ajax heeft zó veel individuele kwaliteiten.”

“Ziyech speelt Van de Beek hard in, maar de aanname is perfect en Van de Beek scoort. Die groep zit geweldig goed in elkaar, dat is ook een compliment aan de trainer. Je moet erbovenop zitten om te vertellen hoe je het wil zien”, erkent Advocaat op de persconferentie vandaag”, aldus de kersverse Feyenoord-coach tot slot.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.