Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Renanto Tapia wil ondanks aflopend contract ook volgend seizoen in Nederland spelen’

Renato Tapia heeft bij Feyenoord een aflopend contract. Toch wil de international van Peru graag in Nederland blijven spelen.

Tapia (24) leek aankomende zomer al te vertrekken bij Feyenoord. Hij kwam de afgelopen seizoenen amper in het stuk voor en na duidelijke taal van technisch directeur Sjaak Troost leek er geen weg meer terug. Jaap Stam ging echter tegen de wens van Troost in en stelde Tapia juist op.

‘De kans bestaat dat hij na dit seizoen nog altijd transfervrij vertrekt. Zelf beweert de speler dat hij graag in Nederland blijft. Hij staat in elk geval nu weer in de etalage en zou ook Advocaat kunnen overtuigen’, schrijft De Telegraaf donderdag.

Ook onder Dick Advocaat lijkt Tapia weer een kans te krijgen. De middenvelder staat donderdagavond in de basis tegen Young Boys, zo bevestigde Advocaat woensdag al. Hij vervangt de geschorste Leroy Fer.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.