Voetbal4u.com

Eredivisie Chelsea-fans vinden Ajacied een ‘huilbaby’

In de voetbalwereld praat nog iedereen over de wedstrijd tussen Chelsea en Ajax. Het spektakelstuk eindigde in 4-4 en er gebeurde genoeg in de wedstrijd. Zo kregen Joel Veltman en Daley Blind tegelijkertijd een rode kaart en daarna was Dusan Tadic razend.

De Serviër vertelde na het laatste fluitsignaal over de beslissingen van Gianluca Rocchi: “We moeten hier woedend over zijn. Dit kán niet. Het is onmogelijk dat iemand onze wedstrijd op deze manier verwoest. We hadden alles onder controle. Ik snap gewoon niet dat hij twee keer rood geeft in één actie. Dat snap ik niet… Of ik dit ooit heb meegemaakt? Nee, nog nooit. Ik moet het nog checken, maar volgens mij mág het niet eens: twee keer rood geven in dezelfde actie.”

De supporters van The Blues reageerde via Twitter. Kijk hieronder naar een greep uit de reacties.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.