Voetbal4u.com

Eredivisie DEFINITIEF: David Neres de rest van het jaar uitgeschakeld met miniscusblessure

Een domper voor Ajax. De Braziliaanse vleugelflitser David Neres heeft een miniscusblessure opgelopen en moet onder het mes. Hij is er naar verluidt de rest van het jaar uit.

Het is tijdens de wedstrijd tegen Chelsea gebeurd.” Ten Hag denkt dat Neres de knieblessure in de eerste helft heeft opgelopen. “In de rust heb ik nog gevraagd of iedereen oké was. Dat was het geval. Maar direct na de wedstrijd was het al duidelijk dat er wat was. Dat het deze aard heeft, is een grote tegenvaller.”

“Het is ontzettend vervelend”, stelt de Ajax-trainer. “Voor hem is het ontzettend vervelend, maar voor het team ook. Zijn grote vorm was aanstaande – als die er al niet was. Het is duidelijk dat hij een bepaalde mentaliteit en weerbaarheid heeft.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.