Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Arsenal en Liverpool worden concreet voor speler van Ajax’

Met zijn goede prestaties heeft Hakim Ziyech zich in de kijker gespeeld van zowel Arsenal als Liverpool. Dit weet The Daily Mail te melden.

Beide clubs konden de aanvaller afgelopen week van dichtbij bekijken. Hij deed tenslotte mee in de wedstrijd van Ajax tegen Chelsea. Hoe serieus de interesse van Arsenal en Liverpool is, is niet bekend. Maar Promes staat in ieder geval op de radar van beide partijen.

Promes staat in ieder geval open voor een transfer naar de Premier League, maar staat wel nog langere tijd onder contract bij Ajax. Hij tekende daar in de zomer een verbintenis tot medio 2024. Ajax telde zo’n 15,7 miljoen euro neer voor Promes.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.