Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord vreest voor botbreuk Marcos Senesi’

Marcos Senesi was zondag de gevierde man bij Feyenoord. Hij zorgde met een kopbal voor de 3-2 winst op RKC. Na de wedstrijd ging hij direct naar het ziekenhuis om foto’s te malen van zijn onderarm. Er wordt gevreesd voor een breuk.

Senesi werd door Advocaat naar de kant gehaald omdat hij met die armblessure weer terug het veld in wilde gaan. Er wordt nu gevreesd voor een botbreuk, schrijft het Algemeen Dagblad. Na de wedstrijd is de Argentijn naar het Erasmus Medisch Centrum gegaan om daar foto’s te laten maken van zijn onderarm. Het is nog niet duidelijk wat Senesi mankeert, maar bij Feyenoord hoopt men dat er in ieder geval geen botbreuk geconstateerd wordt.

Na een bijzonder moeizaam begin in Rotterdam werd Senesi in De Kuip matchwinner door vijf minuten voor tijd een vrije trap van Steven Berghuis in te koppen. Daarmee werd RKC, dat in de eerste helft op een 2-0 voorsprong kwam in Rotterdam, alsnog over de knie gelegd. Senesi begint dus een deel van zijn transfersom van zeven miljoen terug te betalen aan Feyenoord.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.