Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Jeroen Zoet naar nummer drie gezakt bij PSV’

Jeroen Zoet kreeg de afgelopen maanden genoeg kritiek te verduren over zijn prestaties bij PSV. Vandaag stond Lars Unnerstal dan ook in de basis tegen Willem en Zoet zat zelfs niet eens op de reservebank.

Het Eindhovens Dagblad schrijft: “Voor de wedstrijd schoot Zoet zijn collega Lars Unnerstall nog in en probeerde Zoet hem zo goed mogelijk voor te bereiden, omdat hij professioneel wil zijn en geen raar gedrag wilde vertonen na een teleurstelling. Zoet stond ook gewoon op het wedstrijdformulier en was mee naar de wedstrijd, in de bus van PSV. Van Bommel vond het voor het duel als gezegd beter dat de reservegoalie van Oranje niet bij de reserves zou plaatsnemen op de bank. Dat betekende dus automatisch dat Zoet ineens derde keeper was.”

Het medium voegt toe: “Kennelijk was men er bij PSV vanuit gegaan, dat Zoet afgelopen vrijdag wel had begrepen dat hij bij het opstellen van Unnerstall derde keeper zou zijn. Voor het duel gaf Van Bommel immers aan dat de Duitser eerder was aangetrokken om eventueel eerste doelman te kunnen zijn. Ruiter was in juni gehaald als reservedoelman. Zoet is nu dus ineens van nummer een naar nummer drie gezakt bij PSV, terwijl de situatie donderdag in het duel met LASK Linz nog omgekeerd was. Unnerstall zat toen op de tribune en Zoet stond in de goal.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.