Voetbal4u.com

Eredivisie Zakaria Labyad neemt vanmiddag plek in van David Neres

Ajax speelt vanmiddag om 12.15uur een thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. De Amsterdammers treden in dit duel aan met Zakaria Labyad in de basis. Hij vervangt de langdurige geblesseerde David Neres.

Onlangs werd bekend dat David Neres pas na de winterstop weer in actie komt voor zijn werkgever. De Braziliaan liep een knieblessure op in het Champions League-duel met Chelsea (4-4) en is voorlopig uitgeschakeld. Tegen Utrecht wordt hij verrassend genoeg vervangen door Zakaria Labyad en dus niet door iemand als Klaas-Jan Huntelaar.

Coach Erik ten Hag houdt zijn opstelling dus zo veel mogelijk intact: Lisandro Martínez, Donny van de Beek en Hakim Ziyech vormen het middenveld. Noussair Mazraoui speelde een goede wedstrijd op Stamford Bridge en behoudt zijn basisplaats, Sergiño Dest zit dus op de bank.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.