Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Meningsverschillen tussen bankzitter en technische staf van Ajax’

Afgelopen zomer kwam Razvan Marin voor ruim twaalf miljoen euro over van Standard Luik naar Ajax. Een succes werd het tot op heden niet. Hij is bankzitter in de Johan Cruijff ArenA.

“Hij zit niet in een geweldige fase bij Ajax, maar toch blijft hij positief gestemd”, begint Marin senior in gesprek met Telekomsport. “Hij blijft hard werken om basisspeler te worden en als ze hem morgenavond bellen omdat ze hem nodig hebben, weet ik zeker dat hij alles zal geven om het team te helpen. Ik weet zeker dat hij vroeg of laat basisspeler van Ajax wordt.”

De vader van de 23-jarige middenvelder weet wel waarom Ten Hag vooralsnog niet voor Marin kiest. “Er zijn soms wat meningsverschillen tussen hem en de technische staf, waar ik verder niet over kan uitweiden, maar het allerbelangrijkste is dat hij de steun heeft.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.