Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Andre Onana stelt harde eis en duidelijke transfervoorkeur uit’

Afgelopen zondag kwam het nieuws naar buiten dat Real Madrid interesse heeft in Andre Onana. Maar de grootmacht lijkt bij voorbaat al kansloos te zijn.

Onana stelt namelijk een keiharde voorwaarde aan een eventuele transfer. De Kameroener realiseert zich terdege dat hij geen basisplaats kan eisen, maar wil in ieder geval de garantie dat hij direct in aanmerking komt voor een basisplaats. Een rol à la Jasper Cillessen zoals bij FC Barcelona de afgelopen jaren is voor hem niet bespreekbaar.

Onana lijkt daarmee nu al een streep te zetten door Real Madrid. Zij werden zondagavond plotseling genoemd als optie, maar lijken hem ‘slechts’ op het oog te hebben als stand-in voor Thibaut Courtois. Volgens Spaanse en Engelse bronnen is dat voor de Ajax-goalie geen optie.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.