Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Real in shock, Van de Beek wil naar de Premier League’

Volgens de Engelse media heeft Donny van de Beek zijn vizier gericht op een transfer naar de Premier League. Manchester United en Tottenham Hotspur zouden hem wel graag willen hebben.

Onlangs werd het contract van Van de Beek in de Johan Cruijff ArenA opgewaardeerd en we mogen aannemen dat de middenvelder afspraken heeft gemaakt met directeur voetbalzaken Marc Overmars over een mogelijk vertrek. De transferwaarde van de Ajacied wordt inmiddels geschat op 50 miljoen euro: hij moet dus hoe dan ook een flinke klap geld kosten.

Een tijdje geleden werd er geschreven dat Ajax 112 miljoen euro wilde hebben voor zijn smaakmaker, maar dat lijkt wat te veel van het goede. Vermoedelijk moeten we denken aan een transfersom in de orde van Frenkie de Jong (86 miljoen euro) en Matthijs de Ligt (75 miljoen euro).

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.