Voetbal4u.com

Italië ‘Juventus slaat grote slag en gaat door met ‘mentor’ van Matthijs de Ligt’

Juventus heeft het contract van Leonardo Bonucci weten te verlengen. De mentor van Matthijs de Ligt staat nu tot medio 2024 onder contract bij ‘De Oude Dame’.

Dat maakt Juventus dinsdag bekend. Het is geen toeval dat Bonucci op 19 november tekent: sinds jaar en dag draagt de 32-jarige verdediger het shirt met rugnummer 19 bij Juve. Sinds zijn overstap naar Turijn in de zomer van 2010 speelde Bonucci bijna 400 wedstrijden voor de club. Dit seizoen miste hij nog geen minuut.

Bonucci vormt bij Juventus een verdedigingsduo met De Ligt. De twintigjarige Nederlander begon het seizoen als bankzitter, omdat de Bonucci de voorkeur kreeg van trainer Maurizio Sarri. De zware knieblessure van Giorgio Chiellini zette de boel echter op z’n kop. De Ligt kreeg gedurende zijn moeizame seizoenstart veel steun van Bonucci.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.