Voetbal4u.com

Jupiler League Kevin de Bruyne hekelt gang van zaken: ‘Een schande, competitievervalsing’

Belgie kent nu al twee van haar drie tegenstanders op het EK. Dat zullen Denemarken en Rusland zijn. Ook de derde tegenstander is al bijna bekend. Dit zal Wales, Slowakije of Finland worden. Kevin de Bruyne snapt er maar weinig van.

“Het is een schande, om eerlijk te zijn. Ja, voetbal is voetbal niet meer. Het is meer een business geworden.”

“Als speler moet je er naar schikken, maar voor mij is het toch een soort van competitievervalsing. Als je weet dat je in Rusland wint, en dan waarschijnlijk tegen dezelfde tegenstander gaat uitkomen op het EK… het haalt ook alle plezier uit de loting, maar goed ja, het is wat het is”, klonk het voor de camera van VTM Nieuws.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.