Voetbal4u.com

Eredivisie Recordinternational Oranje: ‘Als ik ervoor had geleefd, stond ik in het rijtje met Ronaldo en Messi’

De gestopte Wesley Sneijder vindt dat hij dezelfde kwaliteiten had als Cristiano Ronaldo en Lionel Messi. Het verschil is alleen dat hij er niet altijd naar geleefd heeft.

Sneijder blikt in het FOX Sports-programma De Jaren van Perez met voormalig ploeggenoot Kenneth Perez terug op zijn carrière. De Deen stelt vast dat Sneijder het ene jaar sterk speelde en het andere jaar niet en krijgt bijval van zijn gesprekspartner. “Piekjaren”, omschrijft de oud-middenvelder zijn loopbaan, die hij in augustus definitief beëindigde.

Perez vraagt zich bovendien af waarom Sneijder nooit op gelijke hoogte met Messi en Ronaldo is gekomen. “Als ik er honderd procent voor had geleefd, had ik ook in dat rijtje gestaan. Dat weet ik”, aldus Sneijder. “Maar dat wilde ik niet en daar heb ik ook geen spijt van. Het is niet dat ik het niet op kón brengen, ik wilde dat niet.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.