Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Het lijkt me heerlijk om ooit terug te keren bij Ajax’

Anwar el Ghazi speelt op het moment in de aanval bij Aston Villa maar het lijkt hem heerlijk om ooit weer terug te keren bij Ajax. Dit zegt hij in een gesprek met Ajax Showtime.

“Het lijkt me hartstikke leuk om ooit terug te keren bij Ajax. Ik heb het nu enorm naar mijn zin in de Premier League, ik heb er altijd van gedroomd om daar te spelen. En ik hoop ook dat ik daar de komende jaren kan blijven voetballen.”

“Het is echt geen straf om voor Ajax te spelen, maar met alle respect voor de Eredivisie: in Engeland speel je tegen geweldige en grote clubs. Maar zeg nooit, nooit, zeg ik altijd tegen de mensen die het vragen. Ajax is een van de mooiste clubs waar ik voor heb gespeeld”, aldus El Ghazi.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.