Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Voormalige Feyenoord-middenvelder kan prachtige transfer maken’

Een aantal jaar geleden speelde Sofyan Amrabat op het middenveld bij Feyenoord. Hij werd daar te licht bevonden en vertrok naar Club Brugge. Inmiddels speelt hij voor het Italiaanse Hellas Verona en daar heeft hij zich in de kijker weten te spelen van diverse mooie clubs.

Volgens Calciomercato zijn West Ham United en Tottenham Hotspur allebei geïnteresseerd in de international van Marokko.

De van Club Brugge gehuurde Amrabat maakt veel indruk in de Serie A. Zijn statistieken qua tackles en passing zijn uitstekend te noemen. Mogelijk haalt José Mourinho hem in 2020 naar de Premier League, maar naast Tottenham is dus ook stadgenoot West Ham in de race voor zijn handtekening.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.