Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax heeft grote transferdeal zo voor het afronden’

Volgens het medium No Todo Pasa maakt Ajax een erg goede kans op de komst van de middenvelder Exequiel Palacios. Hij is 20 jaar en één van de grootste talenten van Argentinie. Hij speelt voor River Plate.

Ajax zou volgens eerdere berichtgeving vijftien miljoen euro willen betalen voor de komst van Palacios. Er werd gesuggereerd dat River Plate twintig miljoen euro zou eisen en Bayer Leverkusen ook in de race is, maar volgens de nieuwste geruchten is dat onjuist. De speler in kwestie zou namelijk een clausule van vijftien miljoen euro hebben.

River Plate heeft nog wel getracht om zijn contract op te waarderen, maar dat zou niet zijn gelukt. Dat heeft grote gevolgen. Zijn contract loopt in 2021 af en door de financiële situatie moet de Argentijnse topclub eigenlijk een aantal spelers verkopen. Palacios lijkt noodgedwongen ook in die categorie te worden geplaatst.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.