Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Hakim Ziyech en Quincy Promes hebben een bizarre klik’

Rafael van der Vaart is bijzonder content over de klik die Hakim Ziyech en Quincy Promes bij Ajax hebben. De twee lijken elkaar blindelings te kunnen vinden.

Promes scoort aan de lopende band voor Ajax en niet zelden is Ziyech de aangever. “Buiten dat hij en Ziyech vrienden zijn: je ziet ze ook een natuurlijke klik hebben. Die jongens stralen plezier uit. Ik vind het een geweldige combinatie. Wie had dat aan het begin van dit seizoen gedacht? Want toen speelde Promes niet eens”, analyseert Van der Vaart bij Ziggo Sport.

“Het is ook leuk voor Promes, want hem kennen we natuurlijk niet zo goed in Nederland. Hij heeft het in het Nederlands elftal niet echt top gedaan, maar hij is helemaal opgebloeid. Nu laat hij het echt zien.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.