Voetbal4u.com

Kraker tussen AZ en Ajax misschien tóch in AFAS Stadion

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Er bestaat een kans dat de topper tussen AZ en Ajax ‘gewoon’ in het AFAS Stadion gespeeld kan worden. Er is namelijk nog wat tijd voor de Alkmaarders.

De Telegraaf schrijft: “Voorlopig zijn de tribunes verboden terrein voor fans. Ook meent TNO (De Nederlandse Organisatie voor toegepast-natuurwetenschappelijk onderzoek, red.) dat op dit moment onvoldoende is aangetoond dat het stadion constructief veilig is, in tegenstelling tot het veld. Er kan volgens de gemeente en TNO door AZ en Ajax gevoetbald worden in het stadion. Of dit met of zonder publiek is, hangt af van de toets van de gemeente en de medewerking van AZ aan een inspectie in het stadion. Uiterlijk begin volgende week verwacht de gemeente hierover uitsluitsel te kunnen geven aan de club.”

Voor AZ is het in ieder geval géén optie om de topper te spelen zonder publiek, zo laat technisch directeur Max Huiberts weten: “Wij hebben nog steeds goede hoop dat de wedstrijd in Alkmaar met publiek gespeeld kan worden.” Ook de KNVB denkt hard na over oplossingen. Woordvoerder Daan Schippers: “Er worden met betrekking tot AZ-Ajax alle scenario’s en daaraan gekoppelde deadlines uitgewerkt. Vanaf het begin hebben we hier veel contact over met beide clubs.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *