Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax krijgt vier Mexicaanse pareltjes op proef’

Ajax krijgt spoedig vier Mexicaanse talenten op stage. Dit weet het medium Super Channel 12 te melden. Het gaat om spelers van Pachuca FC. De spelers waren ook actief op het WK O17.

Het gaat om Eugenio Pizzuto, Israel Luna, Bruce El-Mesmari (allen 17) en Bryan González (16). Pizzuto won op het WK, waar Mexico tegen het Nederlands elftal speelde, de Bronzen Bal. Pizzuto, Luna en El-Mesmari zijn middenvelders. González is een aanvaller. Bovendien zouden er nóg twee talenten naar Amsterdam komen, maar van dat duo zijn geen namen bekend.

Hans Westerhof, die jarenlang technisch directeur van Pachuca was, gaat de spelers begeleiden. Het nieuws is nog niet officieel bevestigd, maar de algemene verwachting is dat Ajax er snel mee naar buiten komt.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.