Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Clubs schrikken zich rot over dit Hakim Ziyech-nieuws’

Afgelopen zomer was Hakim Ziyech voo een ‘prikkie’ op te halen bij Ajax. Er moest een transfersom van rond de 30 miljoen euro voor hem worden neergelegd. Er was geen club die concreet voor hem werd. Inmiddels liggen de kaarten anders.

Directeur voetbalzaken Marc Overmars zag zijn kans schoon en legde een contractvoorstel neer bij het management van Ziyech, dat geaccepteerd wordt. De multifunctionele voetballer verdient nu meer geld in de Johan Cruijff ArenA, maar heeft in ruil daarvoor afscheid moeten nemen van de bovengenoemde clausule.

En volgens media uit verschillende landen is dat heel erg pijnlijk nieuws voor de Europese topclubs die nu opeens wél willen handelen. Zij zouden namelijk te horen hebben gekregen dat er 60 tot 80 miljoen euro betaald moet worden voor de handtekening van Ziyech, een geldsom in de orde van Frenkie de Jong (86 miljoen euro) en Matthijs de Ligt (75 miljoen euro). De international van Marokko kost meer dan twee keer zoveel als een half jaartje geleden. En dat jaagt geïnteresseerden als Manchester United, Arsenal, Tottenham Hotspur en Real Madrid behoorlijk veel schrik aan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.