Voetbal4u.com

Fons Groenendijk per direct weg als trainer van ADO Den Haag

Fons Groenendijk heeft zijn functie bij ADO Den Haag per direct opgezegd. Hij heeft zelf aangegeven dat het beter is dat er iemand anders voor de groep gaat staan. Dit meldt de club via haar digitale huis.

Groenendijk licht zijn besluit op de clubwebsite toe: “De prestaties zijn dit seizoen slecht en ik had niet het gevoel dat ik dit snel zou kunnen ombuigen. Het is drie keer gelukt om de juiste flow te vinden, maar het is erg lastig gebleken om dat als trainer een vierde keer voor elkaar te krijgen bij dezelfde club. Voor de toekomst van ADO Den Haag is het daarom goed als er iets gebeurt. Een frisse wind, met een ander gezicht voor de groep, kan wel iets doen met het team. Daarom denk ik dat dit de juiste keuze is, hoe moeilijk het ook is.”

Algemeen directeur Mohammed Hamdi over het vertrek van Groenendijk: “Fons had absoluut nog de steun binnen ADO Den Haag, maar we respecteren zijn besluit. We vinden het jammer dat hij vertrekt, maar kijken terug op een zeer succesvolle samenwerking. Ondanks de huidige prestaties heeft Fons het hier uitstekend gedaan en dat zullen we nooit vergeten”, aldus Hamdi. “We zullen ons de komende tijd beraden over de wijze waarop we dit gaan oplossen.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *