Voetbal4u.com

‘Ajax moet dit bedrag betalen voor transfertarget Angelino’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Ajax is wederom bezig aan een prachtig seizoen. De kans is alleen wel groot dat er een leegloop komt aanstaande zomer. Daarom orienteren de Amsterdammers zich alvast op de transfermarkt. Zo staat Nicolas Tagliafico in de belangstelling van Dortmund en ziet Ajax in Angelino een potentiele vervanger voor hem.

“Over Angeliño kunnen we kort zijn. Ik begrijp dat zijn naam genoemd wordt, maar dat hij in de winter al zou gaan komen, is denk ik een broodje aap”, reageert clubwatcher Marco Timmer van Voetbal International. “We hebben wel even contact gezocht met hem en zijn entourage; hij wist nergens van.”

“PSV wordt dan ook genoemd, maar zij kunnen hem en zijn salaris van meer dan 4 miljoen euro niet betalen. Ajax kan dat wél betalen, maar hij heeft ook nog een lang contract, tot medio 2024. Dan moet je toch denken aan een transfersom van zo’n 15 à 20 miljoen euro. Of Ajax dat voor hem over heeft weet ik niet, maar Angeliño is wel een interessante optie om Tagliafico na dit seizoen op te volgen”, aldus Timmer tot slot.

 

 



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *