Voetbal4u.com

Spanje Jasper Cillessen valt geblesseerd uit bij Valencia en dreigt Ajax te moeten missen

Een klap voor zowel Valencia als Jasper Cillessen. In het duel met Valencia moest de sluitpost het gevecht namelijk vroegtijdig staken. Hij ging er met een blessure van af.

Hij liep donderdag tijdens de training een handblessure op, maar werd fit genoeg bevonden om te spelen tegen Levante. Na iets meer dan twintig minuten moest hij de strijd echter staken. Vermoedelijk kreeg Cillessen opnieuw last van zijn hand.

Op het moment dat Cillessen het veld verliet, keek Valencia tegen een 2-0 achterstand aan. Roger Marti passeerde de doelman met een schot in de linkerhoek, waarna Marti enkele minuten later ook toesloeg vanaf de penaltystip. Jaume Doménech verving Cillessen.

Onduidelijk is nog of het uitvallen van Cillessen gevolgen heeft voor aanstaande dinsdag. Valencia gaat dan op bezoek bij Ajax, de oude club van de doelman. Inzet in Amsterdam is een ticket voor de achtste finale van de Champions League. Ajax heeft genoeg aan een gelijkspel.

 

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.