Voetbal4u.com

Eredivisie Gewezen toptalent leverde contract in bij Real Madrid: ‘Heel pijnlijk’

In het verleden speelde spits Mink Peeters voor zowel Ajax, PSV als Real Madrid. Alle avonturen faalden faliekant. Ook huurperiodes bij VVV Venlo en Almere City liepen op niets uit. Nu speelt hij in Servie bij de club FK Cukarick.

“Ik behoorde tot de grootste talenten van Europa”, zegt Peeters in een uitgebreid interview met de Gelderlander. “Nu ben ik een beetje in de vergetelheid geraakt. De laatste twee jaar heb ik te weinig gespeeld. Dan heb je de clubs niet voor het uitkiezen.”

Real Madrid verhuurde hem de laatste jaren aan VVV-Venlo en Almere City FC, maar beide avonturen in Nederland mislukten faliekant. Uiteindelijk leverde Peeters zijn Real0contract in, omdat zijn kansen waren verkeken en hij een nieuw huurperiode niet zag zitten. “Daar heb ik zó lang over nagedacht. Wie doet dat nou? Wie levert nou zijn contract in bij Real Madrid? Dat was heel pijnlijk”, verklaart de aanvaller.

Terugkijkend heeft Peeters geen spijt van zijn keuze voor Real Madrid. “Het was een ontzettend mooie tijd. Wie zegt dat het bij Ajax wel was gelukt om door te breken? Uiteindelijk is niets zeker in het voetbal. Het is vaak ook een kwestie van geluk of pech.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.