Voetbal4u.com

Spanje ‘Ronald Koeman moet is stoppen met zijn Barcelona-lobby’

Volgens voetbalanalist Johan Derksen moet Ronald Koeman is stoppen met het lobbyen naar FC Barcelona. De club waar hij graag trainer van wilt worden.

In Veronica Inside zei Derksen er het volgende over: “Er was weer één of andere onbeduidende bijeenkomst ter nagedachtenis van Cruijff en dan zit Koeman er te lobbyen. Dan zit hij Barcelona weer te paaien. Dan denk ik: heb je in Nederland niets beters te doen als bondscoach dan daar jezelf naar binnen te lobbyen?”

Derksen zegt ‘een beetje misselijk’ te worden van deze aanpak van Koeman. “Hij is toch bondscoach van het Nederlands elftal? Maar hij is alleen maar bezig om bij Barcelona terecht te komen.” Zoals bekend heeft hij een clausule in zijn contract waardoor hij na EURO 2020 naar Camp Nou kan verhuizen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *