Voetbal4u.com

Spanje ‘Frenkie de Jong geeft ploeggenoot veeg uit de pan bij FC Barcelona’

FC Barcelona kwam vanmiddag niet verder dan een 2-2 gelijkspel bij Real Sociedad. Dit ten onvrede van Frenkie de Jong. De middenvelder heeft zich in de korte tijd opgewerkt tot een grote meneer. Dit ziet ook analist Jan Boskamp.

De oud-trainer begrijpt maar al te goed dat De Jong in de Spaanse media al ‘de beste aankoop van het hele decennium’ wordt genoemd, zo vertelt hij in Veronica Inside. Zo zag Boskamp in de wedstrijd tegen Inter Milan, waarin de oud-Ajacied op geweldige wijze inviel, een moment waarop aanvaller Carles Perez de bal niet goed terug legde op De Jong. “Frenkie stond helemaal vrij. Toen kreeg die Perez op zijn flikker van Frenkie en Suárez! Als je dat na drie, vier maanden al mag doen, heb je het wel afgedwongen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.