Voetbal4u.com

Italië ‘Juventus geeft duidelijk signaal af aan Matthijs de Ligt na flater’

Afgelopen weekend maakte Matthijs de Ligt in de wedstrijd tegen Lazio Roma een blunder. Tocht hoeft de mandekker niet te vrezen voor zijn toekomst bij de club. Dit weten diverse Italiaanse media te melden.

Ondanks de terugkerende kritiek is De Ligt wat coach Maurizio Sarri betreft een zekerheidje. Sterker nog: de oefenmeester besloot zelfs om de oud-Ajacied midweeks rust te gunnen in de Champions League om hem klaar te stomen voor de ontmoeting met Udinese van zondagmiddag.

De Ligt is volgens Sarri nu al een cruciale schakel in het elftal, naast Leonardo Bonucci. Juventus moet dit weekend winnen gelet op de huidige ranglijst. Internazionale gaat momenteel aan kop in de Serie A en dus kan de werkgever van De Ligt zich even geen puntenverlies meer veroorloven.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.